Nationale Artiesten Parade
User

Nationale Artiesten Parade

Breda, Noord-Brabant, Netherlands Published date: October 5, 2019

Description

Nationale Artiesten Parade is een onafhankelijke platenmaatschappij, gevestigd in Breda. Nieuw in opzet maar wel met vele jaren vergaarde kennis aan boord. De kernactiviteit van het bedrijf is artiesten te ondersteunen en de juiste weg te vinden in de complexe muziekwereld. Door nauw samen te werken met gerenommeerde partners kunnen wij vooral opkomende artiesten op het juiste pad helpen en bijstaan in het maken van de juiste keuzes.

Nationale Artiesten Parade is het label dat onze artiesten vertegenwoordigt in radio–en televisieland. In het verlengde hiervan regelt Nationale Artiesten Parade verder alle zaken die te maken hebben met het neerzetten van een hoogwaardig kwaliteitsproduct op dit label, te weten: De studio opname, fotoshoot, hoesontwerp, videoclip, persing, plugging en promotie.

Nationale Artiesten Parade verzorgt tevens zowel de fysieke en de digitale sales en distributie. Wij garanderen een correcte levering aan de handel en een snelle verwerking van de content op de belangrijkste download- en streaming portals, zowel nationaal als internationaal waaronder Spotify, Boep, iTunes en Youtube.

Dit hele pakket wordt ondergebracht bij onze vaste partners die hun sporen in de muziek business al jarenlang verdiend hebben. Het enige wat jij hoeft te doen is zingen., wij doen de rest.

Van A tot HIT dus!

   is offline.
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

  Contact publisher

  Enter the words above:

  Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)

  Add comment

   Nationale Artiesten Parade

   076-5415733
   Breda, Noord-Brabant, Netherlands

   Nationale Artiesten Parade

   Published date: October 5, 2019

   Views: 51

   2019 All rights reserved DORINZA GLOBAL ( ДОРИНЗА ГЛОБАЛЬНЫЙ )
   Members
   Contact About Us Cookie Policy Site Policy Orders Promote Services Cookie settings
   +-
   Google
   Pinterest
   Linkedin